Välkommen till nästa konsert

Kammarmusikföreningen hälsar alla medlemmar och andra intresserade välkomna till en vårkonsert, där vi får möta Mats Bergström, en av Sveriges främsta gitarrister. Innan Mats Bergström spelar lyssnar vi till en elevensemble från Lilla Akademien, Stockholm. Därför börjar konserten just denna gång redan 15.30.

Elevensemble från Lilla Akademien

Mats Bergström, gitarr

Söndag 24 mars kl. 15.30
Musikens Hus
Hantverkargatan 14, Katrineholm

Lilla Akademien omfattar både grundskola och gymnasium och är en skola där musik står på schemat varje dag. Elever från Lilla Akademien har vid flera tidigare tillfällen spelat hos oss, senast den 25 januari i år. De har varje gång imponerat med sin musikalitet och sina färdigheter.

Mats Bergström är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Juillard School i New York. Han debuterade 1983 i Wigmore Hall i London och verkar sedan dess som frilansande solist, ackompanjatör och ensemblemusiker. Läs mer om Mats här.

Konsertprogram

Biljettpriser
Ordinarie pris: 150 kr
Medlemmar: 100 kr
Ungdomar (upp till 18 år): fri entré

Biljettförsäljning som vanligt i anslutning till konserten, från ca 14.45.
Förköp på Katrineholms Turistinformation, Stationsplan 1, måndag-fredag kl 11-15, tfn 0150-44 41 40.

Efter konserten hålls årsmöte.

Verksamheten stöds av Katrineholms kommun och Kammarmusikförbundet.